Sedinta dureaza in functie de sugestibilitatea fiecarui individ in parte.

Numarul sedintelor difera in functie de problema fiecaruia si structura individului.

Da, sedintele de hipnoza se pot desfasura in paralel cu un tratament medicamentos.

Efectul sedintei online este asemanator cu efectul unei sedinte desfasurate in cabinet.

Da, atata timp cat copii au acordul parintilor.

Sedintele sunt recomandate la un interval de o saptamana, dar se pot desfasura si de pe o zi pe alta, in functie de disponibilitatea fiecaruia in parte.

Se recomanda sedinta de hipnoza fara asistarea membrilor familiei.

Sedintele de hipnoza se pot desfasura in conditii normale incepand cu varsta de 7 ani.

Se poate efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, în conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. În acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pe extrasul de cont al titularului de card, tranzactia cu cardul va aparea cu numele andreivoicu.

Dupa efectuarea platii veti fi contact/a in maxim 1 zi lucratoare pentru a rezerva data si ora sedintei de hipnoza. Daca sedinta este on-line vi se va comunica cum si ce trebuie sa pregatiti pentru data si ora stabilita.

Pentru anularea unei sedinte (on-line sau in cabinet), este necesar sa ne anuntati cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua programata. In cazul in care sedinta se anuleaza cu mai putin de 2 zile aceasta se va achita oricum. Daca anulati o sedinta on-line si ati anuntat cu cel putin 2 zile lucratoare inainte, puteti alege fie sa va restituim banii fie sa va reprogramam pentru o data ulterioara. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.