Sedinta de hipnoza

Sedinta de hipnoza promoveaza schimbarea si rezolvarea problemelor prin analizarea continului subconstient ce provoaca stari patologice in constient si facilitarea raspunsului la sugestii pozitive.

Hipnoza este benefica pentru tratamentul afectiunilor nevrotice (fobii, atacuri de panica, obsesii, tulburari de anxietate, insomnie, tulburari de atentie si memorie), eliminarea obiceiurilor nedorite, a stresului si a dependentelor (fumat, alcool), a fricilor, pentru managementul relatiilor sociale, dezvoltarea unei gandiri pozitive, obtinerea echilibrului emotional, cresterea increderii de sine, o mai buna capacitate de concentrare si autoreglarea comportamentului.

Totodata hipnoza reprezinta o modalitate eficienta de a scapa de tracul sau emotiile excesive asociate cu reprezentatiile in fata publicului si cu examenele din educatie sau pentru reducerea anxietatii asociate interventiilor chirurgicale.

Prin efectul analgezic obtinut cu ajutorul hipnozei se pot indepartarea durerile in boli cronice, la nastere, in interventiile stomatologice, cat si migrenele.

Hipnoza este indicata si in tratamentul aparatului cardiovascular, respirator (astm), endocrin (disfunctii sexuale si afectiuni ginecologice), in tratamentele dermatologice.

Relaxare prin hipnoza

  • vei invata cum sa elimine stresul si tensiunea acumulata pe parcursul unei zile;
  • vei putea sa te relaxezi profund, oricand, oriunde, in orice conditii;
  • vei experimenta relaxarea hipnotica atat in transa cu ochii inchisi, cat si cu ochii deschisi;
  • vei sti cum sa transformi instantaneu o stare de tensiune intr-una de relaxare si cum sa pastrezi relaxarea pe parcursul zilei.

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul articolelor, programelor si cursurilor pe site-ul www.andreivoicu.eu nu exclud si nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic.