HIPNOZA TRANSFORMATIONALA CU ANDREI VOICU PENTRU CA POTI!

Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de fenomenul misterios numit Hipnoza si cu toate acestea pana in prezent exista doar spectacolul de hipnoza sau cursuri de hipnoza. Te invitam la un eveniment unic in care vezi, simti si traiesti efectele transformationale ale acestui instrument minunat numit Hipnoza (asta pentru ca poti), sa iti schimbi viata ta inspre directia pe care o doresti.

Majoritatea evenimentelor se limiteaza a fi spectacole sau cursuri in care in cel mai bun caz inveti cum sa dobandesti niste abilitati si sa le fololosesti in ideea de a practica o meserie. Dar, hipnoterapia si hipnoza de scena nu sunt meserii pentru oricine, exact in acest scop am creat acest eveniment, pentru a iti oferi doar instrumente practice cu efect masurabil care pot sa te ajute pe parcursul vietii tale indiferent ce alegi sa faci in cariera.

Ar fi fost minunat daca ti s-ar fi spus in scoala ca tot ce reusesti sa fixezi in mintea ta pe termen lung este datorita transei hipnotice. Din acest motiv, tot ceea ce ai reusit de fapt sa transformi din informatie in abilitate si apoi in competenta are defapt la baza starea de transa, folosind procese pe care le poti activa mult mai usor cu ajutorul hipnozei.

Acest seminar este transformational fiindca dupa aceasta zi stii si poti sa folosesti mintea ta si timpul tau intr-un mod care te ajuta sa iti atingi obiectivele in mod natural si fara efort.

Ce castigi daca participi la acest seminar:

  • Ai ocazia sa traiesti si sa intelegi pe propria piele ce inseamna Transa hipnotica.
  • Devii constient de felul in care te poti mentine pe un tred ascendent.
  • Cum sa intelegi diferenta dintre hipnoza si hipnoterapie si sa apreciezi instrumentul real si puternic pe care-l ofera!
  • Inveti sa schimbi viata ta inspre directia pe care o doresti.
  • Inveti 3 tehnici pe care le poti aplica oricand pentru a iti schimba starea emotionala, pentru a iti atinge obiectivele mult mai usor.
  • Inveti cum sa activezi si sa accesezi resursele latente din fiinta ta.

Ce castigi daca nu participi:

  • Iti pastrezi zona de confort.
  • Iti pastrezi convingerile si viziunile despre lume si viata.
  • Pastrand convingerile si viziunile despre lume si viata iti cresti sansa de a retraii ciclic esecurile prin care ai trait.
  • Castigi dreptul de a renunta la perspectiva unei vieti mai bune.

Transformarea ta depinde de tine, iar tot ceea ce conteaza este prezentul, prin urmare decizia iti apartine, stii foarte bine daca esti multumit cu viata pe care o duci sau vrei sa o imbunatatesti, tot ceea ce putem sa iti garantam este faptul ca acest seminar experiential este un punct important in progresul si dezvoltarea ta. Tu stii cel mai bine ce iti doresti.

Investitia ta in tine este de 8 ore din viata si 1000 lei. Poti participa la acest seminar cu un discount de 25% (daca te inscri in primele 2 saptamani de la lansarea evenimentului).

Numar limitat de locuri!
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

La acest seminar ii am alaturi de mine pe:
Tudor Borza Presedintele Asociatiei Europene de Hipnoza
Psiholog Radu Leca.